Monday, December 31, 2012

kbai 2012 , HAI 2013 :)

:i back for blogging :) senyum tu penting .


assalamualaikum blogwalking smua , sihat ke ? miss blog ni tak sihat la . bdan pun seram sjuk je , myb nak dmam kot . tpi miss blog kne la kuatkan smangat kan :) dah lame ta update blog , rindu ase nye nk update . arini aku update for last year for 2012 (!) hohohoo . knpe plak . ? aishh . yelaa arini dah 31.12.2012 . the last day for 2012 . smalam 30.12.12 aku , dia nan mak g ict . saje jalan2 tman kan mak . :) sweet kan ktrg tman kan mak , ank solehah :) dia bakal mnantu soleh . hehee *perasan jap . bermulanye perjalanan tgah ari kami ke ict shah alam . sian dia bngun awl , tpi g tgah ari . mne tak nye mak aku ckp pagi , dia pun bngun lah pgi . bngun lebih awal dari aku . excited kau . huhuu :D
menggigil , takut , dia perasan dia time dtg umah aku nk amek mak . sian dia .. alhamdulillah smua perjalanan lancar dgn BREK yang gilee . tergelak2 aku tgok dia bwak kreta :) hehee ,,. panas penat smua ada . puas bwak mak jalan2 , dia pulak skit prot . myb msuk angin kot . sian dia . tgah jalan2 prut dia buat hal . blik pun smpai malam . satu bnda gile ktrg buat dpn mate mak aku , * SELAMBA JE SALAM CIUM TANGAN -__- .. HAHAA , mak gelakkan je .. maluu saya :D
aritu mmg aku happy sgt :) sharian bersama dia , last year kite kua dgn mak kan . aku akan ingt smpai bile2 :)




2013 pun dah nk mnjelang brape jam lagi . TAHUN BARU WEYHH (!) tahun baru , azam baru , smua baru ,, huhuu , aku harap ape yang aku hajatkan tahun ni akan tercapai .. terlalu bnyak dugaan n rintangan 2012 yang aku lalui , tak ksah la fmly , kwan atau bf . smua ada . aku akan blajar dripd ape yg tlah jadi . aku harap kn tahun bru , azam baru boleh mencipta kngan baru :)
aku nk ubah sgale2 nye yang bruk . aku nk blaja utk mnerima knyataan . aku harap hubungan aku nan dia pun bertambah okay :)
bnyak sgat azam baru ni , tapi ta pyah berazam sgt lah . takot nnty berazam bnyak2 tak tercapai plak . aku terima je . ape yang bruk terjadi kat aku pda 2013 ni aku jadikan pngajaran . apa yang baik jadi aku akan jdikan kenangan n aku bersyukur sgat2 . :)
kbai guys , ckup lhaa tu . miss blog da pnat nk mnaip . nak rehat jap . tak sihat (!) huhh . akhir tahun dmam , dugaan :) sabar jelaah .

HAPPY NEW YEAR korg :))

1 comment: